Kezdődik a foci!

Vége a pihenőnek és az ünneplésnek, kezdődik az őszi fociszezon. Csapatunk a megszerzett BAJNOKI CÍMÉT a kedves toronyi sportbarátoknak, támogatóinak és volt játékosainak ajánlja fel!

Egy félreértést is el szeretnénk eloszlatni: Nem igaz az a hír, hogy a bajnokság megnyerése után a polgármester úr és képviselők azt kiabálták: "Szép volt fiúk"!
Gondok vannak, de megyünk tovább, hiszen a nap is mindig felkel és járja a maga útját!

A megye II. szombathelyi csoportjából helyettünk vállalni tudta a magasabb osztályt a mindössze 510 lakosú Telekes (gratulálunk Orbán László Polgármester úrnak és testületének)!

Ugyancsak feljebb léphetett a 4. helyen végző Újperint. Gersekarát csapata átkerült a körmendi csoportba, Vassurány visszalépett. Új induló csapat Kőszegszerdahely, a sárvári csoport bajnoka Répcementi- Bő csapata ide nyert besorolást.

Tehát a színvonal nem csökken, 14 gárda vág neki a küzdelmeknek.

Csapatunk játékoskerete szerencsére nem változott sikerült egybe tartani a csapatot, így 20 játékosunknak váltottunk versenyengedélyt. Az Edzések szerdán és pénteki napokon vannak.

Várunk minden érdeklődő fiatalt. Vezetőedző továbbra is Gombás József, segítői Héra Zoltán és Görög Péter, valamint a csapatkapitány és helyettese.

A Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa Augusztus, 8-án indul.

Vasárnap délután 14 órai kezdettel a SPARI megyei II. O. gárdályával játszunk Toronyban. 

A bajnokság augusztus 15-én kezdődik, Nemeskoltát fogadjuk 14 óra 30 perces kezdéssel.

Joó Imre

Címkék