#hajratorony

Remek szereplés Répcevisen

A TORONY KSK labdarúgó csapata meghívást nyert a Győr-Sopron megyei Répcevisen hagyományosan megrendezésre kerülő kispályás emlék tornára.
A helyi Sportegyesület és Répcevis Önkormányzata, valamint vállalkozók patronálásával megrendezett, volt sportvezetőik és sportolóik emlékére szervezett tornára 16 csapat nevezését fogadták el. Baráti kapcsolatunk révén második alkalommal nyertünk meghívást.
Répcevis polgármestere nyitotta meg a tornát és csak irigykedtünk magunkban, hogy az Önkormányzat is mennyire magáénak érezte a rendezvényt.

Kezdődik a tavaszi idény


A labdarúgó megyei bajnokság harmad osztályában vasárnap elkezdődik a pontvadászat. Csapatunk jelenleg első helyen áll, de nehéz a sorsolása, komoly erőfeszítés kell ahhoz, hogy az őszi teljesítményt meg tudjuk ismételni.

Focistáink egész télen a tornateremben edzettek, majd az Illés Akadémia műfüves pályáján három edzőmérkőzést is játszottak.

Torony KSK - Rábahídvég KSK (2019.11.03)

Megyei III: osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés.

Torony KSK - Rábahídvég KSK     13 : 0     (6 : 0)

Torony KSK: Németh Á.- Nagy, Binger, Albert, Kiss M. - Kiss G. (Kertész), Buday (Takács), Siklósi (Horák), Tomor - Kalmár, Horváth T.
Edző: Gombás József

75 perc alatt 13 gólt rúgtunk,  csak egy csapat volt a pályán. Ez a találkozó edzésnek is kevés volt játékosainknak, viszont jót tett a gólarányunknak.
Góllövő: Kalmár 4, Siklósi 3, Tomor 2, Horváth T 2, Takács, Horák.

Feliratkozás #hajratorony