Labdarúgó hírek, helyből

Elsők vagyunk, de nem bajnokok!


A vírusjárvány miatt az MLSZ a következő intézkedéseket hozta:

  • A felfüggesztet versenysorozatok megyei szinten sem folytatódnak, lezárásra kerülnek, a hátralévő mérkőzéseket nem játsszák le a csapatok.
  • A bajnoki táblázatok a jelenlegi állapotukban rögzülnek, hivatalos végeredmény kerülnek lezárásra. Nincsenek végső helyezettek, nincsenek bajnokok, nincsenek végeredmény alapján feljutók és kiesők, nincs érem és oklevél díjazás.

Természetesen elfogadjuk a szövetség döntését, hiszen az egészség az első.

Pedig nagyszerű csapat és remek társaság alakult ki az elmúlt időszakban labdarúgó szakosztályunkban. Vezettük a bajnokságot, minden esélyünk megvolt a bajnoki cím megszerzésére. A Vas megyei felnőtt bajnokságok közül mi rúgtuk a legtöbb gólt, 81 találatot értünk el. A góllövő listán Kalmár Szilárd és Horváth Tamás holtversenyben a második helyen állt, 18-18 góllal, Tomor Balázs pedig a negyedik helyen 16 góllal. A csapat fegyelmezettségét mutatja, hogy nem volt kiállított játékosunk és öt sárga lap miatt sem volt büntetve senki.

  A fiúk - akiknek már nagyon hiányzott a foci és a társaság - az egészségügyi szabályokat betartva már hetente találkoznak és "örömfociznak". Reméljük együtt marad a csapat és folytathatjuk a sikereket.

 Íme a lezárt táblázat:

A lezárt tabella
Forrás: mlsz.hu

 

Joó Imre sportköri elnök