Kőszegfalvi SE - Torony KSK (2019.11.24.)

Megyei III. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kőszegfalvi SE - Torony KSK     3 : 1     (1 : 0)

Vezette: Zsirai

Torony KSK: Németh Á. - Kiss A., Binger, Albert, Dali - Kiss G. (Nagy), Leidl (Horák), Buday, Siklósi, Tomor - Kalmár (Horváth T.)
Edző: Gombás József

Rendkívül mély és sáros pálya fogadta a csapatokat. Az első félidő kiegyenlített volt, de közbecsúszott nálunk egy buta védelmi hiba és a szünetben az ellenfél vezetett. Ezt a hibát a bal oldalon is megismételte csapatunk és kettővel ment már az ellenfél.
Aztán Buday bombafejesével szépítettünk, két óriási helyzetet is elhibáztunk. A "különös stílusban" működő rendkívül gyenge játékvezető megítélt a hazaiaknak egy jogtalan büntetőt és ezzel sajnos "elment a hajó". Az utolsó percekben Dali Dominik oldalába durván beletérdeltek és bordazúzódást szenvedett. Mielőbbi gyógyulást kívánunk Dominik!
Jól játszott: Albert, Buday, Siklósi
Ezzel a vereséggel véget ért egy nagyon hosszú és szép sorozat: 19 bajnoki mérkőzésen nem kaptunk ki egymás után és ebből 17 győzelem és két döntetlen. Ennek eredményeként két ponttal a Bucsu előtt az őszi idényben elsők vagyunk és ez szép siker.

A mérkőzés jegyzőkönyve itt megtekinthető.

A télen sem áll le a csapat, minden kedden 19 órától a tornacsarnokban edzenek, mert a tavasszal ugyanígy szeretnénk folytatni.

November 30-án (szombaton) 15 órától szerény idényzáró bankettet szervezünk a kultúrházban, melyre várjuk állandó rendezőgárdánkat is.