Bajnoki érem átadás

BAJNOKAVATÁS!


Június 26-án, szombaton a Művelődési ház mögötti közösségi téren remek hangulatú grill-parti keretében került sor a bajnoki címet nyert labdarúgó csapatunk éremátadó ünnepségére.


A rendezvény  "kellékeit" és anyagi hátterét a GEKKÓ Étterem (Nagy János), Rácz László és Csercsics Antal vállalkozók biztosították.Ezen kívül még többen"folyékony adománnyal" segítették a megfelelő hangulat kialakulását. Sütz Péter A4 nagyságú csapatképeket ajándékozott a fiúknak.

Először Gombás József edző értékelte a szezont. Csapatunk 30 mérkőzésből 2 vereséget szenvedett, három alkalommal játszott döntetlent, a többit megnyerte. Gólaránya egészen parádés 154 lőtt gól, 44 kapott. ami mérkőzésenkénti 5,1 tizedes átlagot jelent. Tehát a gólkülönbség +110. Kiemelkedő volt a csapatszellem, az egység és a hozzáállás. Az ellenfelek is elismerően szóltak kiváló támadó játékunkról. Az egész bajnoki szezon alatt nem volt kiállított játékosunk.

Joó Imre Sportköri elnök kiemelte Gombás József közösség építő tevékenységét, nagyszerű munkáját. Köszönetet mondott Héra Zoltán Technikai vezetőnek, Binger Ákos csapatkapitánynak és Buday László csapatkapitány helyettesnek, hogy kiváló segítséget nyújtottak az edzőnek.

Sajnos a Megyei II. osztályba indulás feltételei (működési, anyagi és személyi) különböző okokból nem álltak össze. A tárgyi feltételek viszont azzal, hogy sikeres volt a TAO pályázatunk és a SZKENDÓ Kft (Takács Sándor) fel is töltötte lehetőséget teremt jelentős sportfelszerelés vásárlásra. (Szomorú hogy ez így van, de kiderült hogy nem mindenki örül a sikernek.)

A megyei III. osztályú indulás feltételei viszont megteremtődtek az által, hogy a képviselő testület tagjai közül magánszemélyként pénzt utaltak számlánkra: Kovács György, Csercsics Antal, Horváthné Németh Krisztina, Szabó Zsolt és Fazekas Gábor. Sikeres volt Horváthné Németh Krisztina "adománygyűjtési" akciója is. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek.

Az Elnök ezután ajándéktárgyat adott át a csapat házi gólkirályának, Tomor Balázsnak aki 36 góllal járult hozzá a sikerhez. Kalmár Szilárd labdarúgónk sajnos elköltözés miatt elköszönt, ő emlékplakettet vehetett át. Fülöp István nyugdíjba vonuló igazgatónak, testnevelő tanárnak, csapatunk volt játékosának "Torony Község Sportéletében nyújtott kiemelkedő tevékenységéért adományozott plakettet a sportkör elnöksége. Fülöp tanár úrnak bajnokcsapatunk edzője és a játékosok zöme is tanítványa volt. Igazgató úr - aki TORONY KÖZSÉG DÍSZPOLGÁRA is lett hatalmas tapsot kapott.

Hegedüs Lajos Úr az MLSZ Vas Megyei Igazgatósága Versenybizottsága nevében adta át a bajnoki aranyérmeket a játékosoknak és vezetőknek, végül pedig a bajnoknak járó serleget Binger Ákos csapatkapitánynak. Zúgott a "bajnokcsapat", majd a "Gombás Józsi a legnagyobb király" csatakiáltás. Aztán az est és az éjszaka hátralévő részében "mindenkikirály" lett.

Még egyszer: BRAVÓ FIÚK !

Hajrá Torony!

Joó Imre