Torony KSK - Vassurány SE (2021.06.06.)

Vas Megyei III. o. Szombathely 30. forduló

Torony KSK - Vassurány  SE     13 : 0     (5 : 0)

90 néző  Vezette: Busi László

Torony KSK: Németh Á. - Kiss A., Binger,Toldi (Szakály) - Buday, Szladovics - Horváth T. (Horák), Siklósi (Kiss G.), Tomor (Dankovics Á.) - Farkas (Nagy B.)
Edző: Gombás József
Góllövő : Tomor 3, Kiss A. 2, Buday 2, Horák 2, Farkas, Horváth T., Nagy, Kiss G.

Ezen a hétvégén a fiúk három feladatot is megoldottak.

1. Szombaton délután az edző, néhány játékos és segítőik játékra alkalmassá tették a focipályát, lefűnyirózták, gereblyézték négy órás munkával, mert az önkormányzat dolgozói  "csak félig elkészülten otthagyták, és úgy nézett ki mint egy használaton kívüli libalegelő. Egyébbként ebben az évben még nem volt normálisan lenyírva. A pálya mellett egyméteres fűre sajnos már nem futotta (szégyenkezünk a vendégek előtt miatta).


2. Vasárnap könnyed játékkal "megszórták a Vassurányt.

A mérkőzés jegyzőkönyve itt olvasható.

3. Mérkőzésünk után a csapat átutazott Kőszegfalvára, ahol kiszurkoltuk a hazaiak győzelmét a Telekes ellen. Ezzel csapatunk az első helyre ugrott.
   

Az aranyérem már csak rajtunk múlik, a hátralévő két mérkőzést meg kell nyerni.

Sokan kérdezik, hogy mi lesz ha elsők leszünk?

Egyenlőre Kovács György Polgármester Úr szavait Idézem : "Ebben az évben nem tervezem, a támogatás adását sem a Sportkörnek, sem a többi civil szervezetnek."

Ez nemcsak anyagi , hanem erkölcsi kinyilatkoztatás is a toronyi sportbarátok felé. (Ilyen még nem volt egyesületünk 68 éves történetében. (Erről majd bővebben, de nem itt.)

Azért is Hajrá Torony!

Joó Imre